Eerste hulp bij Audio & Video

03 500 08 51

Wifi versterker voor een goed werkende internetverbinding Wifi overal in huis!

Internet en wifi zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij en ons dagelijks leven. Een slechte verbinding is dan ook in veel gevallen een ramp. Laat dit niet gebeuren en kies voor de wifi versterker uit Houtvenne van EHB-AV.

Specialiteiten

Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van thuisnetwerken die ervoor zorgen dat u in staat bent om internet printers en bestanden te delen met meerdere computers in huis. Wij zorgen eveneens voor de installatie van doe-het-zelf pakketten, zowel draadloos als met bedrading. We zorgen ervoor dat het wifi signaal versterkt wordt, plaatsen zelf de nodige versterkers en voeren de installatie uit van de modem en de routers.

Snelle interventie

Ook voor dringende interventies kunt u op ons rekenen. Wij doen al het mogelijke om u zo snel mogelijk te helpen zodat uw internet weer optimaal werkt. Vooral voor thuiswerkers of mensen die dagelijks hun internet voor professionele redenen nodig hebben kan dit cruciaal zijn.

Contact

U kunt ons steeds contacteren met vragen of voor een offerte op maat. Ook voor audio en video oplossingen, netwerkverbindingen en wifi zijn wij zonder twijfel dé specialist voor de regio Houtvenne, Antwerpen en Gent.

CONTACTEER ONS VRIJVBLIJVEND  

ADVIES VERLENEND  

CORRECTE PRIJZEN