Eerste hulp bij Audio & Video

03 500 08 51

Muziek streamen wordt kinderspel Een muzieksysteem dat perfect bij u past

Muziek beluisteren is voor velen een vorm van ontspanning. Anderzijds kan het ook ideaal zijn om de stilte op weg te werken of uw klanten te entertainen.

Waar, wat, wanneer

Om een geschikte muziekinstallatie te vinden is het belangrijk na te gaan wat nu net uw behoeftes zijn op audiovlak. Wenst u muziek te streamen regio Antwerpen in uw woning of wilt u enkel de radio laten spelen in diverse ruimtes? EHB-AV helpt u graag verder met gericht advies. Want voor elke keuze kan Sven De Ridder u de juiste tips geven om tot een perfecte oplossing te komen.

Diensten

Het dienstenpakket dat EHB-AV aanbiedt is zeer ruim. Dit kan gaan van de hulp bij het kiezen van een juiste geluidsinstallatie tot het wegwerken van kabels of een upgrade van uw bestaande installatie. Ook voor de afstelling van apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wie dit wenst kan ook de apparatuur door ons laten koppelen aan diverse muziekproviders zoals Deezer, Spotify,…

Bang & Olufsen is het merk waarin wij gespecialiseerd zijn.

Contact

Interesse in onze diensten? Graag een vrijblijvend bezoek gehad over de mogelijkheden om muziek te streamen regio Houtvenne? Bel of mail dan meteen!

CONTACTEER ONS VRIJVBLIJVEND  

ADVIES VERLENEND  

CORRECTE PRIJZEN